tiistai 28. kesäkuuta 2016

Kaupunkijuhannus

Päätettiin viettää tänä vuonna juhannus perheen - ja lähisukulaisten - kesken kaupungissa. Ei suunniteltu grilliruokia lukuunottamatta kummoisia, vaan vietettiin lähinnä vain pidennettyä viikonloppua kauniista säästä ja yhdessäolosta nauttien.

Kovin paljoa ei kotona kuitenkaan ehditty istuskella, koska miehen mummo ja täti olivat käymässä Hämeenlinnassa. He tietysti halusivat ihastella taaperoamme ja viettää E:n kanssa aikaa. Niinpä olimme suurimman osan juhannuksesta anoppilassa. Sen lisäksi, että E sai olla isomummonsa ja -tätinsä kanssa oli mulle tässä ratkaisussa hyvää se, että pääsin ruuanteossa todella helpolla. Muut hoitivat ruuat pöytään, ja minä sitten söin mahani ääriään myöten täyteen. Sunnuntaina käytiin vielä siskoni luona leikkimässä ja grillailemassa.

Ihanaa, miten pienet asiat tuolle 2-vuotiaalle näyttää riittävän siihen, että elo on mieluisaa. Läheisimmät ihmiset ympärillä ja hiekkalaatikko tai kahluuallas, niin kyllä on elo auvoisaa! Ja huvittavaa on seurata, kuinka E matkii 6- ja 8-vuotiaita serkkujaan: yrittää heittää kärrynpyörää, käy kastelemassa vessan hanasta hiuksiaan ja juoksee suorastaan innosta hirnuen toisten perässä.

Millainen teidän juhannus tänä vuonna oli?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti